fbpx

Egyedi webes alkalmazás fejlesztés

Vállalati folyamatai egyszerűsítésére, átláthatóság támogatásár vegye igénybe egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásunkat. Átláthatóan, dokumentálva és határidőre.

Díjmentes konzultációval, és referencia munkákkal várjuk.

Egyedi webes alkalmazás fejlesztés

Vállalati folyamatai egyszerűsítésére, átláthatóság támogatásár vegye igénybe egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásunkat. Átláthatóan, dokumentálva és határidőre.

Díjmentes konzultációval, és referencia munkákkal várjuk.

Egyedi web alkalmazás fejlesztés

Az elmúlt évek során kifejlesztettük saját, innovatív szoftverfejlesztési folyamatunkat, így olyan webes alkalmazást tudunk az Ön számára készíteni, amely tökéletesen illeszkedik cégéhez és munkafolyamataihoz.

Az ilyen jellegű projektekkel költséget és időt takaríthat meg, és a munkavégzést is specializálja. Bevállt folyamatainknak köszönhetően kiküszöböljük a felesleges körökkel és időn túli változtatásokkal elvesztett, időt és felesleges költésget.

KÉRDÉSE VAN? Hívjon minket most!

 06-20/316-2431

info@kts.hu

REFERENCIÁINK

A rendszerekről rövid leírást adunk, de rendszerbiztonsági, és adatvédelmi okoból konkrétumot nem kívánunk kiadni.
Valós, érdemi érdeklődés esetén természetesen a rendszerek megtekinthetők, és bemutatásra kerülnek.

Online lónyilvántartó rendszer

Lótartó telepek részére készült egyedi rendszer, mely a lovak nyilvéntartásában, azok takarmányozásában, adás-vételében, és állatorvosi kezeléseinek tranzakcióiban hivatott támogatni a tulajdonost, a rendszert használó munkatársakat.

Online Tagnyilvántartó rendszer

Országos szervezeti szinten képes támogatni az nemzeti szinten működő szervezet egyesületeit, az egyesületben lévő klubokat, és a klubokban lévő tagokat. jogosúltságkezelés, különbözö szintek ki, és befizetéseinek kezelése, illetve tagnyilvántartás kezelés

Megrendelés támogató rendszer

Építőipari vállalkozások belső támogatására szolgáló rendszer. A megrendeléseket az egyes előkészítők, és építésvezetők a rendszeren keresztül tudják leadni (akár az építés helyszínéről), így a megrendelések, és azok megérkezésének, illetve termékek árainak adatai egy helyen megtekinthetőek. A rendszer csökkenti a hibázási lehetőségeket, és meghatározza (cégvezetői döntés szerint), hogy mely cégek lehetnek beszállítók a projektbe,

Országos tanirodai rendszer

A nemzetközi tanirodai rendszerbe integrálódva a magyar tanirodai rendszer fejlesztését mi végeztük, mely segíti a középiskolai diákságot a kállalkozás működés elsajátításában. Olyan online oktatási rendszer, amiben a közgazdasági és kereskedelmi szakképzés területén oktató intézményeknek, vállalkozásoknak van lehetőségük fiktív cégeken keresztül bemutatni az üzlei élet összefüggéseit. 

Köszönjük, hogy elolvasta.

Várjuk kérdÉSeit.