fbpx

A Google Cégem szolgáltatás, akár egyéni vállalkozásoknak is

A platform használata megnövelheti az esélyét annak, hogy a vállalkozásodat a helyi és mobil keresések között megtalálhassák. Megfelelő keresési eredményeket helyi szinten sokkal könnyebb és kevésbé időrabló elérni, mint versenyezni a megfelelő helyezésért az egész országgal.

Ezek az oldalak hasonlóak a Facebook üzleti oldalaihoz, de sokkal több olyan tulajdonságot tartalmaznak, melyek segítik az üzleteket, cégeket abban, hogy kapcsolatba léphessenek a helyi fogyasztókkal a közösségi szinten.

A Google Cégem használatával a fogyasztók megtalálhatják a környezetükben lévő azon cégek listáját, akik a felhasználó keresési feltételeinek megfelelő szolgáltatásokat és termékeket kínálják.

A helyi termékek és szolgáltatások gyors megtalálása lényeges része a mindennapi életünknek. Nem kell többé elővennünk a Sárga Oldalakat, hogy megtaláljuk a helyi üzleteket; a legtöbb ember először az internetre siet.

Kerülj fel a térképre

A rendszer segítségével megjelenítjük a vállalkozásod adatait a Google Térképek szolgáltatásban, így az ügyfeleid könnyebben megtalálhatnak téged, használhatják az útvonaltervezőt. Elérhetőségi adataidat és a vállalkozásodra adott értékeléseket és véleményeket is közzé teheted.